Averea bătăuşului Baranov a fost sechestrată

Averea fostului poliţist de la Ungheni a fost sechestrată. Decizia a fost luată de instanţa din Ungheni, la solicitarea juristului Jurnal TV.

Joi a avut loc prima şedinţă de judecată în dosarul în care Jurnal TV îl acuză pe Baranov de calomnie şi-i cere despăgubiri. Fostul poliţist nici nu s-a prezentat la proces. Următoarea şedinţă va avea loc la 15 aprilie.

Jurnal Trust Media l-a acţionat în judecată pe fostul poliţist de la Ungheni după ce acesta a declarat că un jurnalist de la Jurnal TV ar fi primit o sumă de bani în schimbul difuzării imaginilor video în care acesta lovește cu piciorul un tânăr.

Amintim că fostul şef adjunct al Poliţiei Criminale din Ungheni a fost demis de ministrul de Interne la scurt timp după ce Jurnal TV a difuzat imagini video în care Baranov este surprins lovindu-l de două ori pe un tânăr reţinut în comisariat. La începutul acestui an, instanţa din Ungheni l-a recunoscut pe Baranov vinovat de exces de putere şi i-a aplicat o amendă de 1600 de lei.

Fostul poliţist susţine că va ataca în instanţă atât verdictul judecătorului, cât şi ordinul de eliberare din funcţie. (jurnal.md)