Averea bătăuşului Baranov a fost sechestrată

Averea fostului poliţist de la Ungheni a fost sechestrată. Decizia a fost luată de instanţa din Ungheni, la solicitarea juristului Jurnal TV.

Joi a avut loc prima şedinţă de judecată în dosarul în care Jurnal TV îl acuză pe Baranov de calomnie şi-i cere despăgubiri. Fostul poliţist nici nu s-a prezentat la proces. Următoarea şedinţă va avea loc la 15 aprilie.

Jurnal Trust Media l-a acţionat în judecată pe fostul poliţist de la Ungheni după ce acesta a declarat că un jurnalist de la Jurnal TV ar fi primit o sumă de bani în schimbul difuzării imaginilor video în care acesta lovește cu piciorul un tânăr.

Amintim că fostul şef adjunct al Poliţiei Criminale din Ungheni a fost demis de ministrul de Interne la scurt timp după ce Jurnal TV a difuzat imagini video în care Baranov este surprins lovindu-l de două ori pe un tânăr reţinut în comisariat. La începutul acestui an, instanţa din Ungheni l-a recunoscut pe Baranov vinovat de exces de putere şi i-a aplicat o amendă de 1600 de lei.

Fostul poliţist susţine că va ataca în instanţă atât verdictul judecătorului, cât şi ordinul de eliberare din funcţie. (jurnal.md)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău