Aura: „Nu sunt Fata Morgana, sunt fată de oraş”

Zilele trecute, interpreta şi-a lansat videoclipul la piesa „Inelul de iarbă” într-un local în afara oraşului unde au avut loc şi filmările acestui clip, care au durat mai puţin de o zi.

Localul a fost redecorat în culorile toamnei, având o masă plină de bucate, totul pentru oaspeţii care au admirat noul produs al interpretei: „Am ales acest local, deoarece se încadrează foarte bine în mesajul clipului, acolo l-am filmat şi acolo şi l-am lansat”.

De mai bine de un an şi jumătate, cântăreaţa nu a mai scos niciun clip, deşi are mai multe piese noi. Şi aceasta pentru că a avut mai multe probleme la filmarea videoclipurilor:  ba ideea nu era bună, ba erau probleme cu partea financiară. „Ştiu că lumea s-a obişnuit să scot mai multe clipuri pe an, dar am hotărât să filmez videoclipuri la piese care au un mesaj mai deosebit.”

După apariţia acestui clip, mai multe publicaţii şi televiziuni din RM au început să o numească pe interpretă „Fata Morgana”, dar Aura nu se simte în această postură. „Am observat că au început să-mi spună Fata Morgana, dar nu este aşa, sunt fată de oraş. Fata Morgana este fata pădurii care se aseamănă cu personajul meu din clip”, ne explică Aura.

Piesa „Inelul de iarbă” este compusă de Doina Sulac şi a fost lansată în primăvara acestui an. În prezent, interpreta este preocupată de cea de-a patra ediţie a festivalului concurs „Şlagărul Anului”, care va avea loc pe 18 noiembrie la Palatul Naţional. Evenimentul se organizează la finele fiecărui an şi  are ca scop de a aduna cele mai îndrăgite melodii de estradă într-un concert de amploare, cu premierea interpreţilor şi a compozitorilor.

C.C.