Au rămas gravide după ce au stat pe acelaşi scaun

Mai multe angajate ale unui hotel din oraşul britanic Milton Keynes au rămas însărcinate în acelaşi an după ce toate au ocupat acelaşi scaun, de culoare bleu, la locul de muncă, respectiv la recepţie.

Toate sunt mămici de băieţi

E bine ştiut că sarcina nu e o boală care se ia. Cu toate acestea, şapte angajate ale unui hotel din Marea Britanie, Place Hotel din oraşul Milton Keynes, ar putea contrazice oricând această „teorie”. Laura Burchil, Gina Ripley, Seran Daines, Kim Gidley, Elaine Ledster, Alyce Grisley şi Claire Fitchett sunt colege de muncă şi au rămas toate însărcinate după ce au ocupat acelaşi scaun, de culoare bleu, la serviciu. Tinerele cu pricina lucrează ca recepţionere şi au rămas însărcinate în acelaşi an.

Mai mult, englezoaicele sunt mămici de băieţi. „Ne-am gândit că este ceva special cu scaunul acela bleu pe care stăteam la serviciu. În plus, toate avem băieţi şi culoarea bleu a scaunului este una specifică băieţeilor. Sigur că este doar o pură întâmplare, dar, cu toate acestea, cazul nostru este unul nemaiîntâlnit”, a declarat Gina Ripley, una dintre recepţionere.

Dintre cele şapte angajate, patru au devenit mămici, iar celelalte trei urmează să nască. „Încredibila situaţie prin care am trecut ne-a făcut să devenim şi mai apropiate. Suntem nu doar bune prietene, ci chiar ne simţim ca o mare familie”, a spus Elaine Ledster, o altă mămică recepţioneră de la Place Hotel.