„Atenţie, prostituate!”, un nou indicator rutier

Pe şoselele de lângă Treviso, nordul Italiei, au apărut indicatoare rutiere ciudate cu siluete de femei sexy pe care e scris: „Attenzione Prostitute!” („Atenţie, prostituate!”).

Panourile triunghiulare cu margine roşie înfăţişează o femeie cu sâni mari, cu o geantă în mână, purtând fustă mini şi tocuri înalte, informează „The Sun” .

Aproximativ 30 de astfel de semne au fost amplasate pe un drum din nordul Italiei, celebru pentru densitatea de prostituate.
Pentru şoferi, mesajul e un pic ciudat şi confuz.

Şoferii se întreabă dacă mesajul pe care vrea să îl transmită indicatorul este acela că prin locul respectiv traversează fete cu moravuri uşoare sau că acestea sunt active în zonă.

„Nu am mai văzut aşa indicator până acum, mă întreb dacă există un ghid nou al semnelor de circulaţie rutieră. Nu pare a fi o glumă, dar sincer e ciudată chestia pentru că, eu, de exemplu, acum sunt mai curios să privesc prin părţi să văd ce se petrece. Până acum, nu am observat femei „rătăcite pe aici” a comentat un şofer.

Un localnic care a numărat 35 de prostituate în trei kilometri spune că, noaptea, drumul respectiv este o autostradă a sexului.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)