Atacul perdanţilor

SHOWBIZ // Natalia Barbu şi Cristina Şişcanu, ţintele unor declaraţii scandaloase

După nunţile de săptămâna trecută, apar tot felul de foşti iubiţi care dau declaraţii scandaloase în presa din România despre Cristina Şişcanu şi Natalia Barbu. Fostul iubit al Cristinei Şişcanu, George Papari: „Cristina Şişcanu e lipsită de scrupule atunci când vine vorba să-şi atingă scopul. Este o asistentă, o prostituată cu carte de muncă!”. Adela Chirică, fosta iubită a soţului Nataliei Barbu: „Sota s-a însurat cu interpreta din Moldova din răzbunare!”.
La nici două zile de la nuntă au apărut în presă diferite acuzaţii la adresa frumoaselor basarabence, motivul acestora ar fi gelozia sau pierderea suferită de fostul iubit al Cristinei Şişcanu, George Papari, şi fosta iubită a lui Nicolae Sota, Adela Chirică.

Potrivit ziarului „Click”, omul de afaceri George Papari susţine că frumoasa basarabeancă e lipsită de scrupule atunci când vine vorba să-şi atingă scopul. Papari mai susţine că Mădălin va regreta că şi-a unit destinul cu aceasta.
„Este o asistentă, o prostituată cu carte de muncă. Eu am format-o şi ştiu ce a luat Mădălin, el nu o cunoaşte aşa cum o ştiu eu. Noi am stat împreună patru ani, el o ştie pe Cristina de doar doi ani. Cristina îşi dorea tare mult să avem un copil. Numai că eu am doi copii mari în Suedia, nu mă mai vedeam cu un bebeluş în braţe şi schimbând scutece.
Probabil că atunci ţinea mai mult la mine. Cristina şi-a dorit tot timpul să devină vedetă şi şi-ar fi atins acest scop cu orice mijloace”, a spus omul de afaceri.

Deşi îi pare rău după relaţia cu Cristina, Papari spune că nu s-ar fi căsătorit niciodată cu ea din cauza diferenţei de vârstă, acesta având în prezent 51 de ani. Cristina nu dă importanţă celor apărute în presă şi îşi vede de viaţa de familie, proaspăt întemeiată cu Mădălin Ionescu.

Adela Chirică: „Rochia pe care a purtat-o Natalia Barbu este creaţia mea”

La puţin timp după ce s-a consumat marele eveniment din viaţa interpretei Natalia Barbu, nunta sa cu milionarul Nicolae Sota, în presa din România au apărut declaraţiile fostei iubite a acestuia, Adela Chirică. „Sota s-a însurat din răzbunare. Eu trebuia să fiu mireasă pe 11 iunie la Constanţa, pentru că eu sunt de acolo, aşa am stabilit încă de anul trecut. Totul a fost gândit de mine, inclusiv rochia pe care a purtat-o Natalia Barbu este creaţia mea. Am gândit-o ca cea din videoclipul «November Rain»”, spune Adela Chirică.

Adela Chirică a avut o relaţie de opt ani cu milionarul Nicolae Sota, născându-i şi un copil. Adela a rupt relaţia cu Sota deoarece acesta făcea crize de gelozie şi o ameninţa că-i va lua copilul. Tânăra spune că băieţelul lor este bolnav de epilepsie, însă tatăl său nu s-ar interesa de soarta copilului. Cât despre Natalia Barbu, Chirică spune că este o fată frumoasă, însă nu crede că există dragoste între cei doi.

Natalia Barbu şi-a pus silicoane şi este însărcinată?

După ce a apărut la nuntă cu un bust voluminos ce balansa în corsetul miresei, gurile rele spun că Natalia ar fi apelat la bisturiu şi şi-ar fi pus silicoane. Interpreta însă neagă acest fapt şi spune că nu este adevărat, sunt sânii săi naturali, iar ce vorbeşte lumea chiar nu o interesează. Să fie adevărat sau nu, cine ştie? Remarcăm că toate camerele de luat vederi de la nunta acesteia au fost puse pe formele frumoase şi evidente ale miresei.

O altă explicaţie pentru bustul său voluminos ar fi că aceasta ar fi însărcinată. Conform ziarului ,,apropo”, interpreta este însărcinată în primul trimestru, cu toate că mama interpretei Ana Barbu nu confirmă şi nu infirmă acest lucru.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)