Aşa râde după ce a împuşcat 19 oameni

Monstrul din Tucson, Arizona, a apărut râzând în instanţă. Jared Loughner, 22 de ani, a ucis şase persoane nevinovate şi a rănit grav alte 13, între care şi pe politiciana Gabbrielle Giffords. Jared Loughner, autorul masacrului din Arizona care a împuşcat-o în cap pe membra Congresului SUA, Gabbrielle Giffords, i-a şocat pe cei prezenţi în sala de judecată din Phoenix.

El a apărut zâmbitor, tuns la zero şi nepăsător, la audieri. Martorii spun că în sală nu s-au aflat nici părinţii, nici prieteni ai monstrului. Părinţii lui, Randy şi Amy, s-au închis în casă şi plâng, potrivit vecinilor. „Se simt vinovaţi şi sunt devastaţi, nu îşi închipuiau că fiul lor suferă de probleme psihice atât de grave”, au subliniat aceştia, dezvăluind că Loughner a fost crescut numai de tată, fiindcă doar mama lui lucra. În grădină s-a găsit un cort cu un craniu şi lumânări, ceea ce înseamnă că ucigaşul făcea ritualuri satanice.

El nu a vrut în ruptul capului să-şi motiveze atacul, devenind agitat pe parcursul audierii. Era un tip retras despre care colegii spun că le trimitea mesaje ciudate, a adus o armă la şcoală şi era obsedat de profeţiile despre apocalipsa din 2012.

Gabbrielle Giffords l-a supărat pe ucigaş pentru că nu i-a răspuns la o întrebare în urmă cu doi ani, când a făcut o vizită la facultatea lui, potrivit FBI. Deputata democrată Gabbrielle Giffords este o verişoară a actriţei Gwyneth Paltrow care s-a arătat foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat.

Paltrow spune că se roagă pentru Gabrielle care este în stare critică. Medicii sunt optimişti în privinţa recuperării acesteia.

The following two tabs change content below.