Arsenie Todiraş îşi doreşte o familie fericită în care să domine dragostea şi armonia

EXCLUSIV // Interpretul a suferit şi chiar a plâns din cauza femeilor

Arsenie Todiraş s-a născut la 22 iulie 1983 la Chişinău. Părinţii i-au oferit şansa să decidă singur care va fi drumul pe care îl va urma în viaţă. Până a deveni cunoscut atât la noi, cât şi peste hotare, Arsenium a încercat să abordeze mai multe stiluri de muzică. Prima sa apariţie ca solist a fost pe timpul când învăţa la şcoală. A încercat să cânte operă, cu mai mult sau mai puţin succes. Pe la 16 ani, Arsenium a intrat într-o trupă de muzică folk, numită „Stejăreii”, în cadrul căreia cânta la contrabas. Ceva mai târziu acesta a făcut cunoştinţă cu Dan Bălan, acesta invitându-l să facă parte din trupa ,,O-Zone”, care s-a bucurat de un succes enorm. După destrămarea trupei, fiecare şi-a început cariera solo. În prezent, Arsenie lucrează la noi proiecte în străinătate, iar fiecare piesă de-a sa devine hit. Am discutat cu interpretul despre femei, muzică şi planurile de viitor, vezi mai jos ce ne-a răspuns Arsenie.

– Cum se împacă muzica şi femeile din viaţa ta?

Se împacă foarte bine, de obicei muzica iese mai bine când are cine să te inspire… Una fără alta nu prea merg. Iubirea şi muzica sunt pe primul loc în viaţa mea.

– Care sunt femeile pe care le accepţi în viaţa ta?

Toate femeile deştepte, independente, care au ambiţii şi care reuşesc să mă surprindă mereu.

– Ce calităţi trebuie să aibă o femeie ca să te cucerească?

Ea trebuie să fie dulce, sexy, frumoasă, gingaşă, sinceră, iubitoare şi să mă poată înţelege şi accepta aşa cum sunt.

– A existat vreo femeie pentru care ai suferit, ai plâns, ai regretat?

Normal că a existat, ca în viaţa oricărui om. S-a întâmplat mai demult la Chişinău, cât despre plâns… şi asta s-a întâmplat, tot mai demult, pot spune că mi-au scăpat câteva lacrimi când am scris piesa ,,Leave me alone”.

– Pe moment eşti într-o relaţie stabilă?

Momentan nu sunt într-o relaţie, dar îmi place de cineva… Mai vedem ce se va întâmpla. Este cu siguranţă o fată superbă.

– Când vei renunţa la burlăcie, şi la ce fel de familie visezi?

Câteodată îmi surâde gândul că poate aş întemeia o familie, dar cred că asta o voi face când va apărea fata care să mi se potrivească. Vreau o familie fericită în care să domine dragostea şi armonia.

– Care sunt scenele pe care vrei să le cucereşti în continuare? Şi când te vom vedea într-un concert la Chişinău?

În continuare vreau să cuceresc lumea pe plan muzical şi nu mă opresc până nu îmi îndeplinesc toate visele, scopurile. Momentan nu ştiu când voi avea concerte deoarece acum sunt într-o perioadă în care mă axez foarte mult pe compus şi pe crearea unor piese noi, dar vă voi anunţa atunci când voi avea concert.

– În general, te mai leagă ceva de Republica Moldova?

De Moldova mă leagă orice. E locul unde m-am născut şi unde am copilărit, mă simt bine acasă, din această cauză când vin încerc să stau cât mai mult.

– Ce regreţi cel mai mult din viaţa anterioară şi care sunt visele pe care le consideri nerealizabile?

Vise nerealizabile sunt acelea care sunt împrumutate de la alţii şi nu sunt dorite de sufletul tău. Nu am regretat nimic din tot ce-am făcut până acum, chiar şi greşelile pe care le-am mai făcut m-au ajutat să înţeleg ce e cu adevărat important în viaţă. E bine să faci lucrurile în aşa fel încât să nu le regreţi chiar dacă nu ies bine, să fie o lecţie de viaţă.

Ce le transmiţi fanilor din Moldova?

Aş vrea să ştie că sunt foarte importanţi pentru mine şi că mereu mă gândesc şi la ei când compun o piesă. În afară de asta, urmează un an plin de surprize, şi un sfârşit de an şi mai intens!

Interviu realizat de Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu