Arsenie şi-a făcut de cap

Cunoscut ca un tip cuminte şi preocupat de imaginea sa, Arsenie a oferit un aspect total inestetic paparazzilor „Cancan”, weekendul trecut la mare. Fostul component al celebrei trupe „O-zone” a petrecut până dimineaţă şi a părăsit clubul într-o stare deplorabilă.

Ciufulit, cu hainele răvăşite şi cu burta plină la vedere, artistul moldovean înainta pe alee sprijinindu-se de partenera sa, o brunetă, alta decât Agnes, mulatra cu care a avut o relaţie secretă în România. Se vede că tânărul s-a cinstit bine, uitând să mai pună paharul jos. Şi, înghiţitură după înghiţitură, Arsenie şi-a depăşit puţin limita, pierzându-şi pe alocuri echilibrul. Însoţitoarea lui însă i-a oferit tot sprijinul. Conştienţi că această imagine nu-i face cinste, prietenii lui au încercat să îl apere de obiectivele paparazzilor, dar nu au făcut decât să-l aţâţe şi pe el. Nesigur pe mişcările sale, cântăreţul a început să se răţoiască la fotoreporteri, făcându-se şi mai tare de râs.

A înşelat-o pe mulatra Agnes?

„Cancan” a descoperit, în urmă cu un an, relaţia secretă pe care Arsenie o are cu Agnes, animatoarea mulatră din show-urile pe care Mihaela Rădulescu le făcea la Antena 1. Se pare că povestea lor de amor a continuat până în ziua de azi, însă cântăreţul nu s-a sfiit să iasă şi cu alte fete. Drept dovadă, acesta şi-a petrecut weekendul cu o brunetă şi nu cu Agnes. (cancan.ro)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)