Are interdicţie într-un complex de cazinouri din Las Vegas

Starleta americană Paris Hilton are interdicţie într-un complex de cazinouri din Las Vegas după ce a fost pusă oficial sub acuzaţie, luni, pentru posesie de droguri, informează accesshollywood.com.

Un reprezentant al lanţului de cazinouri „Wynn” a declarat că Hilton are interdicţie de acces în mai multe spaţii de divertisment din Las Vegas ca urmare a arestării sale pentru posesie de droguri.

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier „Hilton”, a fost pusă oficial sub acuzaţie, luni, pentru posesie de droguri, după ce a fost arestată, la sfârşitul săptămânii trecute, în Las Vegas, de poliţia americană, care a descoperit un pliculeţ cu cocaină în poşeta starletei.

De asemenea, reprezentantul lanţului de cazinouri a precizat că Cy Waits, iubitul lui Paris Hilton, a fost revocat din funcţia de partener al „Tryst Nightclub” din cadrul „Wynn” şi al „XS The Nightclub” din Encore.

În noaptea de 27 spre 28 august, poliţia din Las Vegas a arestat-o pe starleta americană şi pe însoţitorul acesteia, aflaţi într-un automobil 4×4 parcat în faţa cazinoului „Wynn” din Las Vegas.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au crezut iniţial că pasagerii din automobil au închis geamurile pentru a fuma marijuana. În urma percheziţiei, au descoperit o cantitate neprecizată de cocaină în poşeta starletei.

Paris Hilton, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinută de poliţie pentru puţin timp şi a beneficiat de un regim de eliberare condiţionată.