Silvia Grigore îi răspunde lui Ricky Ardezianu: „Nu ai nici cultură, nici talent!”

silvia2

Silvia Grigore. Foto: Facebook.com

 

Război între Ricky Ardezianu şi Silvia Grigore! Iniţiatorul scandalului este cântăreţul de muzică uşoară. Acesta o numeşte pe colega sa de scenă „socialistă cu ochii roşii” şi spune despre ea că, împreună cu o prietenă de-a ei, „s-au aruncat asupra lui ca două căţele”, luându-l la rost că nu a fost la Memorial pe 9 mai. La rândul ei, Silvia Grigore spune că Ricky Ardezianu este un „pseudoartist”, care „nu are nici cultură, nici talent”.

La jumătatea lui 2015, devenim martori ai primului scandal în showbizul autohton din acest an. Şi ce scandal! Unul presărat cu replici tăioase şi acuze fără precedent. Totul a început de la un comentariu al artistului la un text publicat pe net, autorul căruia se declara convins că „Grigore Silvia nu are cum să nu fie profund națională” şi că degrabă „ea se va ruga” să câştige Dorin Chirtoacă alegerile pentru a scăpa de inculţii Dodon, Ceban, Ţârdea, Bătrâncea etc.
Ricky Ardezianu a reacționat, destăinuind ce i s-a întâmplat după ce a fost la înmormântarea Anei Barbu.

„Când ţi se spun aşa cuvinte, dai la bot!”

„Eram în compania unei colege de universitate, prietenă cu Silvia Grigore. Fiind fără maşină, am fost invitat de colega mea să urc în maşina socialistei Grigorieva, să mergem împreună la ea acasă, la o cafea. Abia de am încăput pe bancheta din spate, care era ticsită cu ziare şi pliante electorale cu Dodon şi Greceanîi. Ştiam că a cântat pentru socialişti la Moscova, însă mă gândeam că poate e într-o situaţie financiară precară şi de asta a acceptat. Şi am tăcut, până am ajuns la ea acasă. Ne-am aşezat la masă, iar în timp ce mâncam zeamă, s-au aruncat ca două căţele asupra mea, învinuindu-mă că n-am fost pe 9 mai să sărbătoresc ‘ziua victoriei’, la care eu le-am spus că buneii mei au luptat în Armata Română, împotriva ruşilor. Atât i-a trebuit Silviei Grigore! A început să-mi vorbească cu cuvinte murdare, parcă era de la uşa cortului: „Voi, lepădături româneşti, luați-vă „ciomadanele” şi fr…aţi-o peste Prut – noi, cu Igari Nikalaevici, cu tovarășa Greceanîi şi cu colega mea de cultură, tovarăşa Radvan, vă vom pune la respect! Cum devin consilieră, voi deveni șefa direcţiei Cultură şi veți cânta în PMAN ‘deni pobedî’ şi ‘kazaciok’”.

Am ieşit din casă fără să termin de mâncat. Era imposibil să mai stai acolo, căci urla cât o ţinea gura. M-am enervat rău de tot! Îmi era frică să nu o lovesc. Atunci când ţi se vorbeşte aşa cum a făcut-o ea, şi încă îţi mai spune şi cuvinte dure, dai la bot. Ştiam că e o incultă şi o necioplită, dar chiar aşa…”, ne-a declarat supărat foc Ricky Ardezianu.

ricky

Ricky Ardezianu. Foto: Facebook.com

 

„E smintită!”

Cântăreţul spune că până la acest incident era în relaţii bune cu Silvia Grigore, însă de acum încolo nici nu vrea să-i audă numele. „E smintită! Nu se mai numără printre cei cu care comunic. Doar o mizerabilă poate să coboare la nivelul Partidului Socialiştilor, unde-s toate gunoaiele, cârpele şi lepădăturile. Îmi este rușine pentru fratele ei, care a fost consul în America şi care e căsătorit cu o colegă de-a mea de facultate. Cum poţi să te vinzi aşa? Trebuie să ai demnitate!”, consideră Ricky Ardezianu.

Vrea să-şi facă PR!”

Solicitată de JURNAL de Chişinău, Silvia Grigore ne-a declarat că nu vrea să comenteze declaraţiile colegului său de scenă, pe care a ţinut să-l contrazică, spunând că „ea a fost cea care l-a dat afară din casă”.
„Dacă nu a încăput în maşină de materialele electorale, atunci de ce a urcat? E o persoană care-şi face imagine pe seama mea. Chiar nu vreau să reacţionez la toate aberaţiile spuse de un pseudoartist. Până acum nu am avut niciun scandal cu dânsul, însă din acest moment nici nu vreau să mai aud de el. Ricky Ardezianu nu are nici cultură şi nici talent. Nimeni nu l-a luat în seamă până acum şi a decis să-şi facă un pic de PR pe seama mea. Se pune întrebarea: de ce nu a făcut public acest incident îndată după ce a avut loc? De ce a aşteptat ziua alegerilor, adică mai bine de o lună?
Toată lumea face politică, însă pe nimeni n-am numit urât şi n-am sărit în capul nimănui din cauza asta, indiferent de preferinţele sale politice.

Mi-i în cot de opinia lui Ricky Ardezianu, iar dacă cineva o ia în seamă, atunci e problema lui. Dacă opinia unui asemenea artist, în ghilimele, e importantă pentru ei, atunci vai şi-amar de ţara asta! Serios ţi-o spun!”, susţine Silvia Grigore.
Lena NEGRU

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)