Aplicația „Jurnal TV”, disponibilă pentru iPhone

Jurnal TV, prima televiziune de știri din Republica Moldova, și-a adeverit întâietatea și de data aceasta, devenind mult mai accesibilă oriunde te-ai afla.

Pentru persoanele care doresc să fie la curent cu ultimele știri la orice oră a zilei sau să vizioneze emisiunile preferate, dar nu au prin apropiere televizor sau calculator, a fost creată aplicația „Jurnal TV” pentru iPhone și iPod touch.

Este suficient să ai internetul conectat la dispozitivele respective și aplicația îți oferă acces la toate știrile postate pe site-ul Jurnal TV, selectate pe categorii, ceea ce permite găsirea mai rapidă a ştirilor din domeniul care te interesează. Aplicația, creată de Sergiu Mereuța și Dragoș Zavadschi, este disponibilă din 5 noiembrie și poate fi descărcată gratis de pe site-ul itunes.apple.com şi direct din IPhone prin intermediul secţiunii „Application Store”. Versiunea 1.0 a acestui program necesită spațiu liber de 1 MB.

Chiar dacă pe moment pot fi vizualizate doar materialele video postate pe site-ul postului de televiziune Jurnal TV, creatorii aplicației promit că, în scurt timp, va fi posibilă vizionarea LIVE a acestora. Pe site-ul Jurnal TV sunt postate zilnic peste 150 de știri, emisiuni informative, de divertisment, talk show-uri, iar de pe 5 noiembrie le ai pe toate în telefonul tău. (jurnal.md)