Aplauze pentru Titus Jucov la 60 de ani!

Am putea să-i spunem „omul-copil” pentru că are mereu o privire senină, deschisă, curioasă, uimită de întâmplările de pe scena vieţii, iar în gesturi şi mişcări îi ghicim energia, neastâmpărul, dorinţa de a face cât mai multe, spre surpriza şi bucuria celor din jur.

Am putea să-l numim şi conducător sever al unei echipe de artişti responsabili, exigenţi – actorii de la „Licurici” şi mai e una dintre figurile centrale de la Uniunea Teatrală, fiind, de asemenea, un regizor cu experienţă, creator de spectacole de cea mai bună calitate.

Ştie să dirijeze oameni, dar poate să însufleţească şi păpuşi, să le aducă din lumea basmelor către noi, cei care avem nevoie de magia poveştilor pentru a supravieţui.

Bineînţeles, e mult mai tânăr decât vârsta sa biologică, aşa că cei 60 de ani pe care i-a împlinit toamna aceasta nu pot fi decât o victorie a domniei sale, precum şi un prilej de a-l felicita, de a-i dori multă inspiraţie în continuare şi de a-i mulţumi pentru darul său de a crea sărbători pentru noi, spectatorii. La mulţi ani, domnule Titus Jucov!