Apel către Dodon şi autorităţi: Nu scoateţi tunurile!

De dimineaţă, proaspătul „preşedinte” Dodon (cum o făcea la 7 aprilie premierul Zina Greceanîi), a avertizat, chiar a ameninţat: „Nu vă jucați cu focul și nu folosiţi copiii ca carne (!) de tun!”. Încă neînscăunat, „preşedintele Dodon” scoate deja tunurile împotriva generaţiei capabile să facă revoluţie, aşa cum o făceau la 7 aprilie 2009.

Ştiut lucru, toate revoluţiile din istorie le-au făcut tinerii. Dodon (dar şi Plahotniuc) cunosc bine acest lucru, conştientizează pericolul, de aceea încearcă să plaseze responsabilitatea fărădelegilor (deja anunţate, focul şi tunurile!) pe care le vor comite (prin provocatori şi forţele de ordine), pe umerii oponenţilor politici. Chipurile, tinerii sunt scoşi în Piaţa Marii Adunări Naţionale de cineva anume, mai exact de platforma „Demnitate şi Adevăr”.

Greşit, generaţia aceasta tânără care protestează astăzi pentru viitorul său european, împotriva alegerilor fraudate, nu a fost în piaţă la protestele platformei DA! Platforma a rămas fără susţinerea acestei generaţii (dar şi fără susţinerea mea!) în momentul când i-a scos din piaţă pe unioniştii cu tricolorurile româneşti.

Tinerii s-au strâns la proteste prin Facebook, reţea de socializare pe care bandiţii de la guvernare încearcă acum prin toate metodele să o blocheze. Opriţi tunurile, copiii sunt susţinuţi de astă dată şi de părinţi, revoluţia este acum a tuturor, doar că părinţii sunt prinşi la serviciu. Dacă ar fi fost sfârşit de săptămână, Piaţa Marii Adunări Naţionale ar fi fost neîncăpătoare pentru copii, noi, părinţii lor, şi părinţii noştri!

Rămâne doar o scânteie, un foc, un tun, pe care să le scoateţi voi împotriva copiilor noştri, împotriva celor care sunt în piaţă acum cu drapelele care nu vă convin (tricolor fără de stema R. Moldova, pentru care au luptat taţii noştri în războiul din 1992!), ca să ieşim cu toţii în piaţă!

The following two tabs change content below.
Nadea Roşcovanu

Nadea Roşcovanu

Nadea Roşcovanu

Ultimele articole de Nadea Roşcovanu (vezi toate)