Anna Lesko, frizeriţă şi gheişă în copilărie

Interpreta îi ciopârţea pe băieţii îndrăgostiţi de ea, când era mică, după care o făcea pe gheişa. Basarabeanca Anna Lesko face ravagii în rândurile bărbaţilor oriunde are spectacole şi concerte. Aceste abilităţi se pare că interpreta le are de când era mică. Pe site-ul său de promovare Anna spune despre cum în copilărie o făcea pe gheişa şi frizeriţa şi cum juca teatru în faţa copiilor. „În copilărie eram capul răutăţilor.

Carolina CHIRILESCU

Îmi plăcea să joc, să pun în scenă piese de teatru, poveşti din folclorul rusesc. Gaşca dădea semnalul şi lumea se aduna să mă vadă recitând, cântând, dansând, după care îi serveam cu răcoritoare, cu mâncare… eram ca o mică gheişă. Nu întotdeauna jocurile mele inocente erau însă pe placul celor mari. Într-o zi ne-am jucat de-a frizeria şi ştiu că am ciopârţit vreo trei băieţi. Ei, săracii, cu siguranţă amorezaţi de mine, erau încântaţi, însă părinţii lor nu au fost de aceeaşi părere şi s-au plâns mamei mele. Iar mama, draga de ea, mi-a aplicat o corecţie chiar în faţa lor. Câtă umilinţă, câtă suferinţă pe mine. Lucru care nu m-a cuminţit. Dimpotrivă, m-a înverşunat şi m-a făcut să mă gândesc la alte strategii. Oricum, băieţii pârâcioşi greu şi-au mai găsit loc în gaşcă după întâmplarea cu frizeria. Copilăria mea a fost frumoasă”, a scris Anna Lesko pe site-ul ei de promovare.

Anna Lesko despre bărbaţi: „Nu trebuie să aibă calităţi, ci maniere”

De mică, a ştiut cum să-i vrăjească pe bărbaţi prin calităţile sale vocale şi nu numai, Anna spune că la un bărbat o atrag cel mai mult manierele, şi nu calităţile. „De-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma mea. Nu mă feresc de cuvântul mulţi, pentru că nu vorbesc de relaţii amoroase, ci de oameni care mi-au fost alături şi în viaţa profesională şi în cea privată. Le dau credit tuturor, nu pentru schimbări sau propulsări extraordinare, ci pentru că, în preajma lor, poate am gândit într-un anumit fel şi am luat anume decizii care mai târziu s-au dovedit câştigătoare”, povesteşte Anna. Întrebată ce calităţi trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească definitiv, Anna răspunde fără să ezite: „Nu trebuie să aibă calităţi, ci maniere”. Este o femeie frumoasă care a sucit minţile multor bărbaţi atât din România, cât şi din afară. Cine nu îşi doreşte să petreacă măcar o noapte cu o astfel de femeie sau de ce nu o întreagă viaţă? Sunt câţiva bărbaţi care se pot lauda că au avut marea şansa de a fi avut o legătură cu frumoasa Anna Lesko, precum Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc sau Elan Schwartzenberg, Marian Ionescu, liderul trupei „Direcţia 5” sau Roger Akoury, un celebru om de afaceri, deţinător al unui lanţ de farmacii. De multe ori Anna Lesko a fost văzută în compania unor bărbaţi precum Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre şi Alexandru Erbaşu.

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)