Ani grei de puşcărie pentru doi tineri din capitală

Doi tineri au fost recent condamnaţi la 22 şi 20 de ani de închisoare. Datorită probelor aduse de procurori, s-a stabilit că cei doi de 21 şi 23 de ani au făcut cunoştinţă cu un tânăr de vârsta lor şi au consumat împreună băuturi alcoolice, după care au mers la o saună din capitală şi apoi l-au omorât, scrie site-ul Procuraturii Generale a R. Moldova.

Inculpaţii au remarcat că noul lor prieten dispune de bani şi, sub pretextul că vor să meargă acasă după miezul nopţii, s-au pornit toţi trei prin parcul Valea Trandafirilor.

La un moment dat, făptaşii au început să lovească victima cu pumnii şi picioarele, după care unul dintre agresori a scos un cuţit şi a înjunghiat cu cruzime victima în zona gâtului, toracelui şi abdomenului, lasând-o fără suflare.

După cele comise, ei i-au luat „fostului prieten” bunurile şi banii acestuia în valoare de peste 6500 de lei. Peste o oră, criminalii şi-au amintit că victima avea la gât un lănţişor de aur, fapt care i-au făcut să se întoarcă la locul crimei. Tinerii au comis omor intenţionat, tâlhărie şi furt.

The following two tabs change content below.