Ani grei de puşcărie pentru doi tineri din capitală

Doi tineri au fost recent condamnaţi la 22 şi 20 de ani de închisoare. Datorită probelor aduse de procurori, s-a stabilit că cei doi de 21 şi 23 de ani au făcut cunoştinţă cu un tânăr de vârsta lor şi au consumat împreună băuturi alcoolice, după care au mers la o saună din capitală şi apoi l-au omorât, scrie site-ul Procuraturii Generale a R. Moldova.

Inculpaţii au remarcat că noul lor prieten dispune de bani şi, sub pretextul că vor să meargă acasă după miezul nopţii, s-au pornit toţi trei prin parcul Valea Trandafirilor.

La un moment dat, făptaşii au început să lovească victima cu pumnii şi picioarele, după care unul dintre agresori a scos un cuţit şi a înjunghiat cu cruzime victima în zona gâtului, toracelui şi abdomenului, lasând-o fără suflare.

După cele comise, ei i-au luat „fostului prieten” bunurile şi banii acestuia în valoare de peste 6500 de lei. Peste o oră, criminalii şi-au amintit că victima avea la gât un lănţişor de aur, fapt care i-au făcut să se întoarcă la locul crimei. Tinerii au comis omor intenţionat, tâlhărie şi furt.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)