Angelina Jolie nu are prieteni

Angelina Jolie a declarat că vorbeşte despre munca sa caritabilă cu partenerul său de viaţă, Brad Pitt, şi cu cei şase copii ai lor pentru că nu are prieteni cu care să discute, informează contactmusic.com.

Actriţa în vârstă de 35 de ani care, în prezent, se află în Pakistan în calitate de ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (UNHCR) a recunoscut că nu există prea multe persoane în viaţa ei în care poate avea încredere, cu excepţia iubitului ei, Brad Pitt, şi a celor şase copii ai lor.

„Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad, iar el vrea să ştie cât se poate de multe despre aceste probleme şi despre fiecare călătorie. A fost şi el aici. A venit cu mine după cutremurul din 2005”, a spus Jolie.

Angelina a mai declarat că se simte copleşită de problemele complexe cu care se confruntă Pakistanul . „Cred că este complicat. Am venit aici cu UNHCR, iar aceştia sunt aici de 32 de ani. Am fost de patru ori, pentru patru motive diferite. Sunt crize una după alta. S-au confruntat aproape cu orice tip de dezastru”, a spus vedeta pentru postul de televiziune CNN.

De când a devenit ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, în 2001, Angelina Jolie a vizitat câteva zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan.

Angelina Jolie şi Brad Pitt susţin numeroase alte proiecte umanitare. Ei au donat la începutul acestui an un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie.