Angelina Jolie, drogată în timpul unei emisiuni TV?

Un traficant de droguri pe nume Franklin Meyer care a declarat că a vândut celebrei Angelina Jolie droguri a mărturisit că vedeta era drogată într-un interviu din 2000, notează dailymail.co.uk.

Vedeta, care avea pe atunci 25 de ani, l-a vizitat înainte şi după emisiunea cu Charlie Rose pentru a cumpăra cocaină, a declarat Franklin pentru publicaţia „Life&Style”. Traficantul spune că Angelina Jolie cheltuia aproximativ 100 de dolari de fiecare dată când îşi procura droguri, scrie Mediafax. În timpul interviului, actriţa vorbeşte despre cât de greu i-a fost să se despartă de personajele dependente de droguri pe care le-a jucat în „Gia” şi „Girl Interupted”. „Mi-au devenit prietene şi erau o parte din mine”, a declarat Angelina.

Actriţa povesteşte în acelaşi interviu şi despre o experienţă pe care a avut-o după ce a consumat LSD: „Îmi amintesc când am mers la Disneyland, după ce am luat LSD. L-am văzut pe Mickey Mouse ca un bărbat de vârsta a doua, scund, în costum şi care îşi urăşte viaţa. Drogurile acestea sunt foarte periculoase dacă le iei într-o stare de spirit negativă. Am renunţat la ele acum mult timp”.