Angela Moraru – a treia câştigătoare a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

JURNAL a desemnat-o pe Angela Moraru, din satul Făgureni, raionul Străşeni, câştigătoare a celei de-a treia etape a concursului

„JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie”. Femeia, în vârstă de 41 de ani, ne-a spus că citeşte  JURNALUL cu mult interes.

Îi plac mult paginile „Flagrant”, „Il paradiso”, „Poveşti adevărate” şi istorii de viaţă. Este pentru prima dată când dna Moraru a participat la un concurs şi crede că sunt binevenite în paginile ziarului preferat. Angela Moraru a expediat 13 SMS-uri cu cuvântul-cheie „OPINIA” şi astfel a intrat în posesia celor 250 de lei. 13 SMS-uri au mai trimis şi alţi doi participanţi la concurs, dar premiul l-a câştigat femeia din Străşeni, pentru că a expediat prima sms-urile.

Potrivit Angelei Moraru, cu banii câştigaţi vrea să-şi prelungească abonamentul la JURNAL, care a expirat recent.

„Am citit atent articolele şi mi-am dat seama care este cuvântul-cheie”, a mărturisit Angela.

La a treia etapă a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!” s-au înscris mai mulţi cititori ai JURNALULUI, care au trimis 113 mesaje cu cuvântul-cheie OPINIA. Majoritatea participanţilor au expediat câte un mesaj, dar au fost şi din cei care au trimis două, trei, patru sau şase mesaje cu cuvântul-cheie. Trei au trimis câte 13 SMS-uri.

Ca să devii şi tu câştigător al concursului şi să intri în posesia celor 250 de lei puşi la bătaie în JURNALUL de vineri şi 500 de lei în cel de marţi, trebuie să trimiţi cât mai multe mesaje. Mai multe mesaje expediate, mai multe şanse de câştig!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)