Angela Gonța, într-un accident la mall

By Editor

Jurnalista Angela Gonța, actuala soție a liderului PLDM, Vlad Filat, a distrus un stâlp de protecție din parcarea unui centru comercial din capitală. Cazul a avut loc recent, iar jurnalista ar fi avariat ușor un Porsche Cayenne.

Potrivit deschide.md, incidentul a avut loc joi, 22 mai, în jurul amiezii, după ce Angela Gonța a ieșit din mall. Aflată la volanul unui superb Porsche Cayenne, de culoare neagră, aceasta a doborât un pilon din perimetrul parcării. Camerele de supraveghere au surprins momentul și un agent de pază s-a deplasat urgent la locul incidentului.

Angela Gonța a confirmat incidentul pentru sursa citată și a declarat că i-a fost întocmit un proces verbal de constatare a pagubei în valoare de 200 de lei. ”Amenda a fost plătită la bancă de mine personal”, susține Gonța.

Jurnalista a scris astăzi pe pagina sa de Facebook despre incident. “Stâlpușor din plastic de vreo 20-30 de cm. Am insistat să achit paguba ca să nu plătească băieții care asigurau paza”, a scris aceasta în postare.

Foto: Revista 15 minute

Sursa: diaspora.moldova.org