Andrian Candu a promulgat astăzi, în calitate de președinte interimar, Legea anti-propagandă

Proiectul de modificare a Codului Audiovizualului, cunoscut și ca legea anti-propagandă, a fost semnat în această de dimineață de șeful Legislativului, Andrian Candu, în calitate de președinte interimar, potrivit unui comunicat al Parlamentului.

Proiectul interzice indirect retransmisia pe teritoriul Republicii Moldova a programelor de televiziune și radio cu conținut informativ, informativ-analitic, militar și politic din Federația Rusă, iar Igor Dodon a refuzat repetat să semneze decretul de promulgare a legii. Autorii legii, deputații Partidului Democrat, au argumentat-o drept o necesitate a protejării securității informaționale a Republicii Moldova.

 

  • Alexei Gheorghivici

    Poate era cazul mai devreve a adoptat o asemenea lege, totodată vedem că lucruruile se mișcă și fară Dodon, el poate să meargă liniștiti la odihnă, doar că nu ca de obicei din banii statului.

  • andrei balan

    Sa recunoasteam ca s-a facut un pas corect. Dodon a ajuns presedinte inclusiv si multumita acestei propagante pro-ruse de la TV.

  • Serafim

    Chiar avem prea multa propaganda ce spala creierii cetatenilor nostri. Asa ca in final vedem pe toti cu panglica de colorado la pipt, ceea ce nicidecum nu se leaga cu Republica Moldova.