Andrei Năstase: Vlad Plahotniuc și Ilan Șor nu ar fi părăsit R.Moldova, potrivit informațiilor MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a declarat în Parlament că, potrivit informațiilor MAI, Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor nu ar fi părăsit teritoriul R. Moldova. Ministrul de Interne a spus însă că cei doi ar fi putut părăsi R. Moldova prin regiunea transnistreană sau prin un anumit coridor de pe aeroportul din Chișinău.

„Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, despre care s-ar fi zis că au părăsit împreună R. Moldova, potrivit datelor MAI nu ar fi părăsit teritoriul R Moldova. Facem demersuri către colegii din Ucraina, pentru a afla ei dacă au plecat prin regiunea transnistreană, acolo unde R. Moldova de-a lungul timpului nu a reușit să aibă mecanisme de control.”

„Mai există o cale pe care puteau pleca, și anume de-a lungul timpului pe aeroportul din Chișinău s-a creat „un coridor pentru bandiți”, a declarat ministrul de Interne, Andrei Năstase.

Menționăm că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că se află acum alături de familia sa și nu se află în țară deoarece „Moldova nu este o țară sigură”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)