Andrei Năstase despre înregistrarea lui Proca: Iată o şansă uriaşă pentru Harunjen să-şi cunoască stăpânul

Andrei Năstase, despre înregistrarea în care Proca spune că „Plahotniuc are mâinile pline de sânge”: Iată o şansă uriaşă pentru Harunjen să-şi cunoască stăpânul

Procurorul general Eduard Harunjen trebuie să-l cheme pe oligarhul Vladimir Plahotniuc la o discuţie „ca între procuror şi bandit”. De această părere este liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, scrie jurnal.md.

„Nu aduce anul cât aduce ceasul. Iată o şansă uriaşă pentru Harunjen să-şi cunoască stăpânul, cu care susţine că nu s-ar fi văzut vreodată. Ce-ar fi să-l cheme la o discuţie ca între procuror şi bandit? Altă dată vor fi invitaţi împreună. De altcineva”, a declarat Andrei Năstase, referindu-se la convorbirea telefonică în care killerul Vitalie Proca spune că „Plahotniuc are mâinile murdare de sânge până la coate.

„Voi trebuie să înţelegeţi, i-am spus şi mamei şi îţi spun şi ţie. Acest Plahotniuc e cu mâinile în sânge până la coate. Dacă eu le dau în scris că nu m-am întâlnit niciodată cu Plahotniuc, asta înseamnă să le dau ultimul as din mânecă. După asta ei o să taie în stânga şi în dreapta”, spune Proca în discuţia făcută publică.