Andrei Gheorghe lui SOV: „Îl poţi angaja pe fiu-tu. Pe mine mă poţi ruga să te ajut”

sov
Sorin Ovidiu Vîntu a publicat pe internet, marţi, un mesaj despre omul de radio şi de televiziune Andrei Gheorghe, pe care l-a descris drept „arogant, cult, inteligent şi extrem de loial prieteniei”, care s-a născut între ei. Omul de afaceri a descris întâlnirea pe care a avut-o cu acesta pentru a îi propune angajarea la divizia de radio a grupului Realitatea, potrivit ziaruldeiasi.ro. 
„Mă apucasem de construcţia diviziei de radio al grupului Realitatea. Habar nu aveam ce înseamnă un radio şi am decis să-i cer ajutorul singurului tip de care auzisem din zona respectivă. A venit la mine acasă, s-a aşezat pe o canapea, şi-a răscrăcărat picioarele, şi-a aprins o ţigară fără să ceară voie, apoi uitându-se zeflemitor în direcţia mea, fără să mă focalizeze, m-a întrebat cu timbrul acela metalic şi rece: «De ce m-ai deranjat?». Am fost şocat de obrăznicia întrebării şi am oscilat câteva secunde între dorinţa de a-l da afară şi cea de a continua discuţia. Beneficiind de un moment de inteligenţă, am decis să continui discuţia. «Vreau să te angajez la divizia mea de radio»”, a scris Vîntu.

„«Îl poţi angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine mă poţi ruga să te ajut. Dacă o să am chef, o să o fac. Dacă nu, nu!» La vremea aceea nu lucra nicăieri.  Arogant, cult, inteligent şi extrem de loial prieteniei care s-a născut între noi, aşa l-am descoperit mai apoi în timpul colaborării noastre. Rămas bun, prietene!”, a adăugat Vîntu, pe pagina sa de Facebook.

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a marcat destine, a debutat destine, a enervat persoane şi personaje, a fost mărinimos, arogant, sincer, a fost o forţă, o gândire justă, a fost vocea FM-ului românesc, este ceea ce au scris şi au transmis pe reţelele de socializare colegii, prietenii şi rudele acestuia. Între cei care au scris despre Andrei Gheorghe s-au numărat: Răzvan Exarhu, Vlad Petreanu, regizorul Tudor Giurgiu.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău