Anastasia Lazariuc: „Nu cred până nu văd”

Anastasia Lazariuc a fost surprinsă când a auzit de la „apropo” că i se va conferi cea mai înaltă distincţie a artiştilor din Republica Moldova. „Este emoţionant să primeşti o asemenea veste. Nu pot decât să aştept acest titlu, dar nu cred până nu văd. Aşa este firea mea”, ne-a declarat îndrăgita interpretă.

Iniţiativa de a-i oferi titlul onorific de „Artist al poporului” îi aparţine primarului capitalei. În cadrul unei şedinţe operative a primăriei, Dorin Chirtoacă a declarat că va pregăti şi va înainta un demers pentru conferirea celui mai înalt titlu interpretei Anastasia Lazariuc. În 1982, cântăreaţa a primit titlul de „Artist Emerit al Moldovei”.

Actualmente, Anastasia Lazariuc se pregăteşte pentru un concert special ce va avea loc azi la Palatul Naţional. În cadrul spectacolului vor evolua: Mihai Trăistariu, Nelly Ciobanu, ansamblul de dans sportiv „Codreanca”, precum şi iluzionistul Leonard Iosefini.

În timpul concertului cu genericul „Orice femeie e frumoasă”, preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, îi va conferi Anastasiei Lazariuc, prin decret prezidenţial, titlul de „Artist al poporului”.

Lena NEGRU

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)