Anastasia Lazariuc, foc şi pară!

Anastasia LazariucPe 4 iunie, Anastasia Lazariuc trebuia să cânte la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul spectacolului „Şlagărele României”. Pe scenă urmau să urce 15 dintre cei mai îndrăgiţi artişti de muzică uşoară, printre ei numărându-se şi ea. Pentru acest eveniment, Anastasia Lazariuc şi-a amânat mai multe concerte de la Chişinău, însă ajunsă la Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută. Şi s-a înfuriat rău.

Evenimentul „Şlagărele României” a fost amânat de organizatori, iar artiştii care urmau să urce pe scenă, au fost lăsaţi cu ochii în soare. Motivul care a fost invocat de către aceştia: s-au vândut prea puţine bilete. Revoltaţi, artiştii susţin că nu muzica interpretată de ei este cea care nu s-a vândut, deci nu este vina lor, ci a organizatorilor, care s-au mobilizat cu întârziere.
Anastasia Lazariuc este supărată pentru că a făcut un drum degeaba, venind de la Chişinău pentru un eveniment care nu a mai avut loc. „Mi-am întrerupt spectacolele de la Chişinău şi am venit fuga la Bucureşti pentru că ştiam că voi cânta. Apoi m-au sunat să-mi spună că spectacolul se amână. Ce să mai zic… Nu cred că preţul biletului a fost problema, eu am cântat recent la Chişinău într-un spectacol unde un bilet costa 200 de dolari şi sala a fost plină. Dar oamenii de acolo s-au ocupat, au făcut publicitate. Şi mai e ceva: artistul are nevoie de „ambalaj”: de un decor, de lumini, de sunet bun. Dacă o faci doar folosindu-te de numele artiştilor nu iese bine, indiferent cât de interesant ar fi”, a declarat Anastasia Lazariuc pentru ziarulring.ro.
La rândul lor, organizatorii încearcă să vadă partea bună a situaţiei, considerând că în toamnă, pe când a fost amânat spectacolul, acesta se va bucura de un adevărat succes.

L.N.