Ambasada României organizează Concursul de artă pentru copii și tineret ”File de poveste”

eminescu

Ambasada României în Republica Moldova are plăcerea să invite copiii și tinerii între 14 și 18 ani să participe la concursul de artă  ”File de poveste” – viața și opera poetului Mihai Eminescu.

Cine poate participa?

Concursul este deschis tuturor copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani din Republica Moldova.

Care este tema concursului?

Viața și opera poetului inegalabil Mihai Eminescu.

Cum se participă?

Lucrările cu tema ”File de poveste” – viața și opera lui Mihai Eminescu pot fi trimise sau depuse, până la 10 iunie 2015, la sediul Ambasadei României, str. București nr. 66/1, Chișinău, cu mențiunea ”pentru concursul File de poveste” înscrisă pe plic.

Sunt acceptate lucrări realizate în orice tehnică, de dimensiunea 210X297 mm (format A4). Un participant poate înscrie în concurs o singură lucrare.

Cum se aleg câștigătorii?

Selecția lucrărilor câștigătoare va fi efectuată cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova. Premiile vor fi oferite de Ambasada României la Chișinău, în cadrul unui eveniment special. Câștigătorii vor fi anunțați la 15 iunie 2015.

Important: lucrările înscrise în concurs trebuie să fie însoțite de numele și prenumele autorului, vârsta, dacă urmează o școală cu profil de arte plastice, precum și numărul de telefon la care poate fi contactat.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)