Ambasada României în Republica Moldova face cunoscut anunţul Ministerului Educaţiei din România privind înscrierea în învăţământul de stat din România a candidaţilor pentru studii universitare care nu au fost admişi în sesiunea din vară 2013.

ANUNŢ IMPORTANT PENTRU REPUBLICA MOLDOVA!

Stimaţi candidaţi,

Prin prezenta vă informăm următoarele:

Candidații pentru studii universitare de licență care nu au fost admiși, și care nu se regăsesc pe listele afișate pe site-ul ministerului, pot opta pentru locurile rămase neocupate din oferta inițială.

Această redistribuire se referă doar la candidații care și-au depus dosarele la misiunile diplomatice ale României din Bălți, Chișinău și Cahul, conform prevederilor Metodologiei de școlarizare a românilor de pretutindeni, începând cu anul universitar 2013-2014.

Locurile neocupate sunt prezentate în anexa 1 Republica Moldova:

Formularul cu noile opțiuni poate fi transmis la numărul de fax: 0040-21-312 49 04 sau pe adresa de e-mail: admitere2moldova@medu.edu.ro, până luni (inclusiv), 09.09.2013, orele 16:00.

Lista cu locurile libere precum şi formularul de înscriere pot fi accesate pe website-ul Ministerului Educaţiei Naţionale din România la

http://www.edu.ro/index.php/articles/20405

Biroul de presă al Ambasadei României

 

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)