Aliona Moon, „femeia vulcan”

Aliona Moon a făcut show de milioane în prima semifinală a Eurovisionului, reuşind să impresioneze juriul şi fanii din întreaga lume. Astfel, reprezentanta RM a izbutit să-şi ia bilet pentru finala care va avea loc mâine, 18 mai.

Aliona Moon este numită de presa internațională „femeia vulcan” de la Eurovision Song Contest 2013. „Pentru finală pregătim unele surprize. Organizatorii evenimentului ne-au spus că se permit unele modificări, iar acum muncim intens. Vrem să fim la înălțime şi să venim acasă cu un loc de frunte”, ne-a declarat interpreta.

Aliona Moon a interpretat melodia „O mie” în limba română, fapt ce a constituit o premieră în evoluţia reprezentanţilor R. Moldova la Eurovision. RM se va clasa pe locul 17 în finala Eurovisionului, după previziunile caselor de pariuri. Potrivit acestora, favorita competiţiei este Danemarca, urmată de Ucraina şi Norvegia.

Eurovision Song Contest 2013 se află la cea de-a 58-a ediţie, ediţia 2013 se desfășoară la Malmö, Suedia, ca urmare a câștigării concursului precedent de către Loreen cu piesa „Euphoria”. La concurs participă 39 de țări, Armenia revenind după o pauză de un an, iar Bosnia și Herțegovina, Portugalia, Slovacia și Turcia retrăgându-se. Evenimentul este prezentat de actrița de comedie Petra Mede.

L.N.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)