Alintaţi cu dulciuri, cadouri şi distracţii

1 IUNIE // Cum au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului odraslele vedetelor

Pe 1 iunie, de la mic la mare, am sărbătorit cu toţii Ziua Internaţională a Copilului. Toţi copiii au avut parte de muzică, voci zglobii, baloane de diferite dimensiuni şi culori, dulciuri şi distracţie la maxim. Şi copiii vedetelor s-au bucurat în această zi de surprize. Unii au primit cadouri şi dulciuri, alţii au cântat pe scenă, fiecare a primit ce a vrut.

Georgeta şi Bianca Voinovan au cântat în duet

În familia interpretei Georgeta Voinovan, 1 iunie este o sărbătoare obişnuită în care nu se fac cadouri. „În această zi, ieşim cu prietenii şi copiii lor la îngheţată, la suc, în parc, ne distrăm. Le facem cadouri de Crăciun, de Paşti, iar pe 1 iunie ne distrăm”, spune vedeta.

De Ziua copilului, interpreta a avut câteva spectacole în care a evoluat în duet cu fiica sa, Bianca. „Bianca a urcat pentru prima oară cu mine pe scenă, acest lucru mă bucură mult, mă gândesc să ies la anul şi cu fiul mai mare”, menţionează Georgeta. Artista a mai spus că 1 iunie este o zi în care copiii trebuie să uite de obligaţii, să aibă mai multă libertate şi să profite din plin de tot ce li se oferă. Ar trebui să o facă şi adulţii deoarece, spune ea, în suflet, toţi rămânem copii.

Lori şi Bety au avut testare

Gemenele Aurei au avut un program special de Ziua copilului. Mai întâi, cele două fete cochete au susţinut o testare, deoarece se pregătesc să meargă la toamnă la şcoală. Deşi au şase ani, Lory şi Bety sunt foarte fericite că vor fi şcolăriţe. Ştiu să citească şi să socotească şi au trecut testarea cu brio. După testare, cele două, împreună cu mama lor, au evoluat la două spectacole, organizate cu ocazia Zilei copilului. „Fetele mele sunt obişnuite cu scena şi se simt foarte bine, deoarece au cântat pentru copii”, spune Aura.

Artista nu obişnuieşte să le cumpere cadouri în acestă zi, le alintă cu dulciuri şi diverse distracţii. „Obişnuim să ieşim des, mai ales în weekend, în oraş, ne distrăm de minune cu toată familia”, declară Aura.

Cristi Botgros a mers la cinematograf

Cristi Botgros, fiul lui Cornel Botgros şi al Adrianei Ochişanu, şi-a făcut program special de Ziua copilului. Acesta i-a anunţat pe părinţi din timp că vrea să meargă la cinematograf. „Cristi ne-a spus săptămâna trecută că se apropie 1 iunie şi că vrea să meargă la cinematograf. E deja băiat mare şi am acceptat”, spune Cornel Botgros.

Cristi a primit daruri şi din partea buneilor. Cornel Botgros ne-a mărturisit că acestea nu sunt scumpe, deoarece fiul său ştie limita decenţei. „Cristi a absolvit în acest an clasa a V-a cu note foarte bune, merită cadouri şi distracţii nu numai de 1 iunie, dar şi în alte zile”, declară Cornel Botgros.

Mirela a fost „la lucru”

Fetiţa interpretei Nelly Ciobanu, Mirela, a sărbătorit Ziua copilului la grădiniţă. „De 1 iunie, grădinţa la care merge Mirela a organizat un spectacol pentru copii. Fiecare grupă a prezentat câte un recital, Mirela a cântat un cântec solo”, spune mândră Nelly.

După ce s-a distrat la grădiniţă, Mirela a mers cu mami la un spectacol, unde Nelly a cântat câteva piese. Mirela are 5 ani şi şi-a făcut debutul în muzică alături de mama sa la spectacolul „Copii cuminţi cu vedete părinţi”. „Am avut atâtea emoţii la acel spectacol, nu vă pot descrie, ea însă spunea tuturor că nu are nicio emoţie”, spune Nelly.

Artista ne-a mai spus că fetiţa sa a mers la grădiniţă de 1 iunie deoarece, în familia lor, fiecare are serviciul său, acest lucru se respectă. „Mami are lucrul său, tati, la fel, iar lucrul Mirelei este grădiniţa unde merge cu cea mai mare plăcere”, declară cântăreaţa. Aceasta i-a luat şi câteva cadouri fetiţei sale, acest lucru îl face mereu. „Eu, dacă intru într-un magazin şi văd un lucru pentru fata mea, nu aştept o sărbătoare ca să-l cumpăr, îl iau şi gata”, spune Nelly Ciobanu.

Denis a avut parte de distracţie la maxim

Denis Marchitan, fiul Danei Marchitan (2 ani şi 8 luni), a avut parte de distracţie la maxim. „Nu facem cadouri în această zi. Îl iau pe Denis în oraş, îi cumpăr dulciuri, ne distrăm de minune. Oricum, el este încă mic şi nu înţelege ce se întâmplă”, spune interpreta.

Deşi Dana a participat la un concert de binefacere, care a avut loc la un orfelinat din Orhei, aceasta a reuşit să se distreze alături de copilul său.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)