Alina Cujba, fata cu sânii goi din „Mandala”

Fotomodelul Alina Cujba (22 de ani) a fost protagonista videoclipului „Mandala” al trupei „Fly Project”.
Din păcate, nu o vom putea admira în scenele sexy, deoarece Consiliul Naţional al Audiovizualului din România a interzis rularea videoclipului pentru că sugerează consumul de droguri şi prezintă femei în ipostaze umilitoare.

Un mesaj pentru băieţi

Alina s-a arătat revoltată de decizia CNA şi consideră că fetele din respectivul clip nu dansează obscen şi nu apar în situaţii degradante. „Îmi pare nespus de rău pentru că este un produs bun. Nu cred că este cel mai vulgar clip din piaţă. În videoclip nu sunt droguri, ci sare. Aş vrea prin intermediul vostru să le transmit băieţilor să lupte pentru a putea fi difuzat clipul. Sunteţi cei mai tari!”. Conform scenariului, membrii formaţiei apar alături de câteva fete (unele dintre ele, fotomodele basarabence – n.r.) legate în lese ce gustă prafuri şi dansează lasciv.

Agăţată de Tudor

Alina a fost selectată în urma unui casting la care au participat 50 de fete. Şi chiar dacă la început i s-a părut că nu va avea nicio şansă, fiindcă este brunetă, anume ei i-a revenit rolul principal, cel de şoferiţă cu bustul la vedere. „Propunerea a venit din partea băieţilor. M-au sunat şi m-au anunţat că voi avea un rol mai deosebit. A doua zi, m-am întâlnit cu ei, mi-au spus că voi fi şoferiţă la bustul gol. Sigur că mi-a fost jenă, dar până la urmă Tudor şi Dan m-au convins. Mi-au spus că nu se va vedea nimic”, ne-a declarat Alina, precizând că în timpul filmărilor Tudor mai trăgea cu ochiul la sânii săi şi a încercat să o agaţe. Mai mult, i-a propus să se mute în România.

Fotomodelul l-a anunţat pe cântăreţ că adoră să călătorească în Europa, iar România nu se numără printre ţările unde ar vrea să se stabilească. „Mi-a plăcut foarte mult rolul pe care l-am avut în videoclip. Nu prea stau în ţară, cel mai des merg în Italia, la părinţi”, mai spune Alina, care este studentă în anul III la Institutul Internaţional de Management, Facultatea de Drept şi practică modelling-ul de la 16 ani.

L.N.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)