Alicia Keys s-a căsătorit

Cântăreaţa şi compozitoarea Alicia Keys, 29 de ani, s-a căsătorit, sâmbăta trecută, cu iubitul ei, rapperul şi producătorul muzical Swizz Beatz, a anunţat, duminică, publicaţia „Us Weekly”.

Potrivit presei americane, Alicia Keys, care este însărcinată, şi logodnicul ei, Swizz Beatz, au schimbat jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii private care a fost organizată într-un oraş de pe coasta Mării Mediterane. Alicia Keys şi Swizz Beatz, 31 de ani, formează un cuplu din 2008. Swizz Beatz, al cărui nume real este Kasseem Dean, mai are un fiu din prima lui căsătorie şi lucrează în prezent la cel de-al treilea său album.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neosoul. Albumul ei de debut, „Songs In A Minor”, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Până în prezent, Alicia Keys a vândut peste 25 milioane de albume şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu – 12 Grammy, 11 Billboard Awards şi trei American Music Awards. Cel mai recent album al ei se intitulează „The Element of Freedom” şi a fost lansat în 2009.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)