Alexandru Manciu mâine face nuntă mare

Interpretul şi logodnica sa sunt în febra pregătirilor pentru cel mai important eveniment din viaţa lor. Cei doi s-au logodit în primăvara acestui an şi de ceva timp şi-au înregistrat căsătoria la oficiul stare civilă. Mâine, 24 septembrie, Alexandru şi iubita sa, Olga Onică, vor face nunta.

Toamna este anotimpul nunţilor. Alexandru şi Olga mai au la dispoziţie doar o zi pentru a pune la punct ultimele detalii. La nuntă vor fi prezenţi peste 200 de invitaţi. Iniţial, atât mirele cât şi mireasa au dorit o nuntă mică, dar deoarece au multe rude, s-au răzgândit. Nunta va avea loc într-un local fastuos din capitală. Naşii de cununie ai celor doi sunt nişte prieteni de-ai lor pe care i-au cunoscut prin intermediul rudelor din partea miresei.

Olga va purta la nuntă două rochii de mireasă, una mai pufoasă pentru începutul nunţii, iar cealaltă mai lejeră pentru petrecere, pentru a se putea mişca mai uşor. Alexandru va purta un costum de culoare închisă.

Alexandru Manciu s-a născut la Tiraspol, la 24 martie 1986, unde părinţii lui, Elena şi Sergiu, erau studenţi la Colegiul de Muzică. Apoi, familia Manciu s-a mutat la Bender unde a început cariera viitorului star. Primul concurs la care a participat a fost „De la 5 la 10”. Pe la cinci-şase ani, tatăl său l-a adus pentru prima dată la Chişinău, la postul public de televiziune Moldova 1.

În anii care au urmat, familia Manciu s-a mutat la Chişinău, iar Alexandru a participat la foarte multe concursuri din Rusia, România, Ucraina, Polonia. Alexandru este câştigătorul emisiunii „Fabrica de Staruri”, care a avut loc în 2009.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)