Alex Mațaev, într-o relație cu fiica vicepremierului României Liviu Dragnea / FOTO

By Editor

Interpretul din Republica Moldova, Alex Maţaev, finalist la show-ul „X-Factor“, este într-o relație cu fiica vicepremierului României Liviu Dragnea, Alexandra Maria Dragnea. Zilele trecute, reporterii de la „Click” i-au surprins pe cei doi plimbându-se în parc, alături de mama şi de sora lui Alex.

Între două show-uri de televiziune, Alex a reuşit să se îndrăgostească, însă nu de oricine, ci de fiica vicepremierului Liviu Dragnea. „Click“ l-a surprins pe solist la plimbare, împărţit frăţeşte de cele trei femei din viaţa lui: sora, mama şi iubita. “Alex nu l-a cunoscut încă pe viitorul socru, pe Liviu Dragnea. Cu Alexandra s-a cuplat în decembrie, la finalul emisiunii “X-Factor». Se înţeleg foarte bine, ies des în oraş”, a povestit pentru „Click“ un apropiat al solistului.

“Încă mai are probleme cu pronunţia cuvintelor în limba română, aşa că ia lecţii, pentru a cânta corect. Zilele acestea va pleca din Bucureşti pentru câteva probleme personale”, a declarat aceeași sursă.

Alexandru Maţaev s-a născut pe 14 martie 1991 în Bălţi. În Moldova a câştigat cea de-a treia ediţie a concursului “Fabrica de staruri”, iar în România a participat anul trecut la show-ul “X-Factor”, unde s-a clasat pe locul doi. Anul acesta a participat la Antena 1 la “Te cunosc de undeva!”, unde vreme de 13 ediţii a intrat în pielea unor celebrităţi.

Sursa: diaspora.moldova.org