Alertă în spaţiul aerian… Un porc zboară deasupra Chişinăului!

flyingpighero

Spaţiul aerian al Republicii Moldova este de câteva zile traversat de un porc zburător. Martorii susţin că animalul este gras şi pare crescut ecologic, doar cu furaje naturale. Unii spun că are ochi visători şi, în loc de coadă, o elice.

Cetăţenii care au discutat aprins până mai ieri despre Maia Sandu că ar fi lesbiană ori nu, când şi în ce condiţii Republica Moldova ar putea fi invadată de 30.000 de sirieni, la văzul mamiferului zburător, au preferat să ia apă în gură. Nu comentează şi gata! Până şi liderul PL Mihai Ghimpu, care a prezis că „Dodon va ajunge preşedinte când va zbura porcul”, nu a reacţionat deocamdată la alertă.

Solicitat de „Jurnal de Chişinău”, nea Ion, fermier din satul Echimăuţi, Rezina, a dat a lehamite din mână: „E târziu să comentăm”. A dorit ca cetăţenii R. Moldova să trăiască mai bine, antreprenorii să aibă condiţii mai bune pentru afacerile lor. Şi acum ce avem?! A votat candidatul proeuropean în speranţa că va fi menţinut cursul european al R. Moldova.

„În satul meu, majoritatea au votat-o pe Maia Sandu. Dar am fost la Rezina, am văzut fărădelegile admise la secţiile de votare, în special cu alegătorii aduşi în mod organizat din Transnistria. Ce să mai comentăm? Vina o poartă trădătorii, cei care i-au menţinut pe aceştia la guvernare!”, a spus fermierul.

Unul dintre cei mai inventivi protestatari, Anatol Mătăsaru, cel care a mascat un porc în patriot şi a protestat cu el în faţa Amabasadei Federaţiei Ruse din Chişinău în semn de protest faţă de vizita vicepremierului rus, Dumitru Rogozin, cel ce a comparat Moldova cu un coteţ, înclină să creadă că porcul zboară în semn de protest deasupra R. Moldova. „Porcul nu s-a dus nicăieri, a fost, este şi rămâne. În rest, nici nu am cuvinte să descriu ce se petrece”, ne-a spus protestatarul.

The following two tabs change content below.