Alerta cu bombă de la Procuratura Generală a fost una falsă

După alarma falsă cu bombă de săptămâna trecută de la ambasada Federaţiei Ruse din Chişinău, luni, şi angajaţii Procuraturii Generale au fost evacuaţi, tot din cauza unei alarme false cu bombă. În cazul de luni, este vorba de un bărbat din Ialoveni care, aflându-se în faţa Procuraturii, a ameninţat că se va arunca în aer dacă conducerea instituţiei nu-l va primi în audienţă. Bărbatul, care este invalid, susţine că este supărat pe oamenii legii că încă acum cinci ani i-ar fi deschis un dosar penal, iar el spune că nu este vinovat.

După o rundă de negocieri cu conducerea procuraturii, bărbatul s-a lăsat convins şi a renunţat la planul său. Potrivit poliţiştilor, aşa-numitul explozibil s-a dovedit a fi un mulaj. Procurorii au promis că vor cerceta dosarul în care este implicat bărbatul.

Este de menţionat că în octombrie, anul trecut, Procuratura Generală a mai fost ţinta unei alerte cu bombă. Atunci un bărbat a ameninţat că detonează o grenadă dacă procurorii nu vor reexamina dosarul în care este implicat fiul său, condamnat pentru omor.

Săptămâna trecută, şi ambasada Federaţiei Ruse la Chişinău a fost ţinta unui alarme false cu bombă. Autorul acesteia a fost un bărbat din Nisporeni. Potrivit poliţiştilor, acesta se află în evidenţa spitalului de psihiatrie. (DECA-press)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)