Al treilea descălecat al Fiarei!

Marius Lăcătuş este o legendă pentru Steaua, club pentru care a jucat între 1983 şi 1989 şi 1993 şi 2000. A câştigat zece titluri cu clubul roş-albastru, o Cupă a Campionilor Europeni şi Supercupa Europei. Pentru Steaua a marcat peste 100 de goluri.

Lăcătuş a mai antrenat Steaua în două rânduri, între 2007 şi 2008 şi în 2009. Anul trecut a antrenat FC Vaslui, iar la finalul campionatului a plecat în Spania. A fost convins de patronul Stelei să revină la echipă, iar astăzi va sosi în România.
„Am avut o discuţie cu Gigi. Eu am spus de mult că de fiecare dată când se apelează la serviciile mele voi răspunde prezent.

Depinde şi de circumstanţe. Eu plecasem cu un gând la drum, dar în momentul în care s-a apelat la mine am observat ce se întâmplă şi nu am putut refuza. Tot ce va depinde de mine voi face, dar asta nu înseamnă că dacă vine Lăcătuş se va rezolva totul. I-am spus că sper să nu fiu mantaua de vreme rea şi după două-trei etape să plec. Vom trage linie la finalul campionatului şi dacă sunt rezultate vom continua. Nu am convingerea că voi rămâne până la final. Eu nu mi-am îndepărtat suporterii niciodată. Sper să nu-i aduc în situaţia de a-i determina să strige demisia pentru că vă daţi seama ce ar însemna pentru mine. Este o bucurie că mă întorc la Steaua. Jucătorii trebuie să fie fiare, nu eu. Eu voi încerca să-i determin să aibă o atitudine pozitivă”, a spus Marius Lăcătuş.

Pe Marius l-am convins imediat! I-am zis că trebuie să fie fiară cu jucătorii. I-am spus să nu fie aşa blând cum a fost în mandatele precedente

Gigi Becali, finanţator Steaua

Probabil că va lua nişte măsuri să fie mai bine ca data trecută. Eu îi doresc succes din tot sufletul meu
Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

30 de victorii a obţinut antrenorul Lăcătuş cu Steaua în Liga I şi a pierdut de opt ori

Nu sunt Mesia şi să nu credeţi că dacă vine Lăcătuş succesul este garantat. E un risc pe care mi-l asum
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

1 succes are Lăcătuş cu Steaua în cupele europene şi patru înfrângeri