Ajută Moldova!

Campania lansată pe 7 iulie de Jurnal Trust Media „Ajută Moldova!” continuă. Sute de sinistraţi din regiunile inundate de apele râului Prut au nevoie de ajutorul tău. Astăzi, sub stăpânirea apelor se află câteva sute de case din patru sate din R. Moldova situate pe malul râului. Bătrâni, familii tinere cu copii mici, nimeni nu a fost iertat de stihia apelor. Tu eşti cel care le poate arunca un cerc salvator victimelor apelor. Fă o donaţie în orice filială a băncii Mobiasbancă-Groupe Societe Generale şi demonstrează astfel că noi ştim să învingem greutăţile împreună.

Demni de a fi daţi drept exemplu sunt agenţii economici care au început deja să întreprindă acţiuni pentru a ajuta persoanele rămase fără adăpost pe urma inundaţiilor. Clinica Sancos, Centrul Diagnostic German, restaurantul Miadora au donat câte 10 mii de lei, iar compania Gelibert urmează să aducă un camion cu apă potabilă pentru sinistraţii din satul Cotul Morii, inundat complet.

Echipa Jurnal Trust Media, la rândul său, a donat o zi din salariu pentru ajutorarea sinistraţilor. Pe această cale se încearcă sensibilizarea mai multor agenţi economici să ia parte la campania „Ajută Moldova” şi să intre şi ei pe lista celor care sunt alături de sinistraţi.

Ajută Moldova să iasă de sub stăpânirea apelor. Fă o donaţie la BC „Mobiasbancă-Groupe Societe Generale” S.A., codul băncii MOBBMD22 pe numele clientului ICS JURNAL DE CHIŞINĂU PLUS S.R.L., cont curent în MDL 2224710SV37992757100.

Bogdan Ciobanu

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)