Adriano: „De ce n-am bate Barcelona cu 4-0?”

Luiz Adriano, ratangiul din meciul de pe Camp Nou, vrea să se revanşeze la Doneţk şi crede într-o minune. „Doar am învins Roma cu 3-0!”.

Dacă Mircea Lucescu a mărturisit că era resemnat după tragerea la sorţi, fiind convins că Şahtior n-are nicio şansă în faţa Barcelonei, există şi optimişti în tabăra „minerilor”. Luiz Adriano e probabil singurul care visează la o minune astăzi seară la Doneţk. Atacantul brazilian crede că handicapul din tur (1-5) nu este insurmontabil şi ucrainenii pot merge mai departe!

„Nu vrem doar să câştigăm acest meci, încercăm mai mult. Ce sens ar avea să mai intrăm în teren dacă nu am spera. Barcelona ne-a bătut cu 5-1, dar de ce n-am putea acum noi să câştigăm cu 4-0? Să nu uităm că în optimile de finală am trecut de Roma cu 3-0. Avem suporterii de partea noastră, suntem motivaţi şi avem şansele noastre să ne calificăm”, a declarat Luiz Adriano.

Vârful campioanei Ucrainei a irosit mai multe situaţii mari de gol miercurea trecută, în Spania, exasperându-l pe Mircea Lucescu.

 

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)