Adriana Ochişanu o şantaja în copilărie pe sora sa

Cântăreaţa de muzică populară are o soră mai mică, Renata. Adriana o „exploata” în copilărie pe sora sa mai mică, acum însă declară că apelează mereu, în orice situaţie, la sfaturile acesteia. „Când eram fete la mama acasă, o şantajam pe Renata, îi spuneam mereu că sunt mai mare şi trebuie să mă asculte, să facă tot ce îi spun eu.

Artista vrea să o lanseze în muzică pe sora sa. Ambele, blonde şi simpatice, se gândesc să cânte în duet, acest lucru se va întâmpla într-unul din concertele pe care Adriana Ochişanu îl va susţine în această primăvară.

Cele două surori sunt de nedespărţit şi spun că nu pot trăi una fără alta. „Între noi există o legătură foarte puternică, nu e zi în care să nu ne sunăm şi să vorbim, suntem doar două surori şi trebuie să avem grijă una de alta”, spune Adriana.

Mama era învăţătoare, era mereu ocupată, noi trebuia să facem totul prin casă. Atunci când trebuia să merg undeva, o puneam pe Renata să facă totul”, spune zâmbind Adriana. Mai spune că lucrurile s-au schimbat acum şi că îşi fac favoruri una alteia, fără a ţine cont de vârstă sau cine e mai mare.

Adriana îşi doreşte de mult să cânte în duet cu sora sa, însă Renata spune că nu are talent. „Nu am talentul Adrianei, în schimb am ureche muzicală”, recunoaşte Renata.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)