Accident tragic pe şoseaua Glodeni–Balatina

Duminică, 14 noiembrie, în jurul orei 12.00, pe şoseaua Glodeni–Balatina, a avut loc un accident tragic care s-a soldat cu moartea unuia dintre şoferi. Maşinile care veneau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal într-o curbă.

Impactul a fost foarte puternic, deoarece, din spusele poliţiştilor, unul dintre şoferi avea viteză mare, iar în momentul ciocnirii niciunul dintre şoferi nu a frânat. Şoferul automobilului care venea dinspre satul Balatina a fost cel mai grav rănit, acesta a fost scos prin uşa din spate de şoferii care treceau pe acolo. Ambulanţa, sosită imediat la locul accidentului, i-a acordat primul ajutor şoferului după care a fost transportat la spitalul din Glodeni, la câteva ore, acesta a decedat.

Conform medicilor, acesta a suferit multe traume ale organelor interne, hemoragie a plămânilor şi ruperea coloanei vertebrale, cât şi alte traume care nu-i dădeau nicio şansă la viaţă. Decedatul avea doar 28 de ani şi a lăsat în urmă un copil mic. Celălalt şofer şi pasagerii săi au suferit doar câteva leziuni corporale minore. Poliţia urmează să investigheze cazul şi să stabilească vinovatul acestui accident.
C.C.

The following two tabs change content below.