Accident tragic pe şoseaua Glodeni–Balatina

Duminică, 14 noiembrie, în jurul orei 12.00, pe şoseaua Glodeni–Balatina, a avut loc un accident tragic care s-a soldat cu moartea unuia dintre şoferi. Maşinile care veneau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal într-o curbă.

Impactul a fost foarte puternic, deoarece, din spusele poliţiştilor, unul dintre şoferi avea viteză mare, iar în momentul ciocnirii niciunul dintre şoferi nu a frânat. Şoferul automobilului care venea dinspre satul Balatina a fost cel mai grav rănit, acesta a fost scos prin uşa din spate de şoferii care treceau pe acolo. Ambulanţa, sosită imediat la locul accidentului, i-a acordat primul ajutor şoferului după care a fost transportat la spitalul din Glodeni, la câteva ore, acesta a decedat.

Conform medicilor, acesta a suferit multe traume ale organelor interne, hemoragie a plămânilor şi ruperea coloanei vertebrale, cât şi alte traume care nu-i dădeau nicio şansă la viaţă. Decedatul avea doar 28 de ani şi a lăsat în urmă un copil mic. Celălalt şofer şi pasagerii săi au suferit doar câteva leziuni corporale minore. Poliţia urmează să investigheze cazul şi să stabilească vinovatul acestui accident.
C.C.