A plecat cu păpuşa în vacanţă

Dave Hockey, un bărbat de 57 de ani din Canada, şi-a lăsat nevasta acasă

Dave Hockey, un canadian de 57 de ani, şi-a uimit cunoscuţii şi a atras atenţia presei datorită faptului că şi-a lăsat nevasta acasă şi a plecat într-o vacanţă cu o… păpuşă din silicon.

Dave Hockey, tatăl a doi copii din Nova Scotia, Canada, a plecat într-o călătorie prin SUA şi Marea Britanie, nu împreună cu familia, aşa cum era de aşteptat, ci „în compania” Biancăi, una din cele 14 păpuşi din silicon, în mărime naturală, pe care le deţine. Mai mult, acesta susţine că pe soţia sa, Wendy, o doctoriţă pensionată, nu o deranjează deloc alegerea lui.

„Frumoasa” are 40 de kilograme

„Ştie că nu o să fug cu o bucată de silicon modelată ca o femeie”, a declarat acesta amuzat. Canadianul s-a fotografiat împreună cu „partenera” lui de drum pe care a trebuit să o plimbe în scaunul cu rotile, aceasta cântărind 40 de kilograme. Cei doi au fost în restaurante, pe plaje, la diferite atracţii turistice, ba chiar au făcut skidiving. Bărbatul e deţinătorul a 14 păpuşi din silicon pe care a cheltuit 16.000 de lire, însă susţine că pentru el sunt doar un hobby.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău