A lăsat câinilor 8 milioane de lire sterline

Scandal în familia fostei milionare Gail Posner. Femeia care a murit la 67 de ani şi-a lăsat câinilor aproape toată averea, respectiv 8 milioane de lire sterline. Fiului său i-a lăsat drept moştenire doar 650.000 de lire sterline.

Principalii moştenitori, trei căţei, au primit un fond de 2 milioane de lire sterline şi o vilă de 6 milioane de lire sterline, în Miami, relatează „Daily Mail”.

Pe lângă câini, bodyguarzii şi servitorii milionarei se vor bucura de proprietate, putând locui fără a plăti chirie atât timp cât îngrijesc de căţei. Ei au primit împreună şi 17 milioane de lire sterline drept mulţumire pentru devotamentul demonstrat tot acest timp.

Gail Posner, care obişnuia să facă baie cu diamente, a murit în luna martie, iar de atunci fiul său a tot încercat să atace în judecată testamentul mamei sale. Bret Carr, ghinionistul moştenitor, întrecut în avere de cei trei câini, susţine că mama sa era drogată cu calmante în momentul întocmirii testamentului şi că i se spălase creierul pentru a-i lăsa căţeluşei chihuahua,

Conchita, mare parte din avere.

Într-un interviu publicat în 2007, milionara a declarat că animalul său de suflet, Conchita, are şi un colier „Cartier” de 10.000 de lire sterline. Milionara, fiica afaceristului şi filantropului american Victor Posner, care a trăit întreaga viaţă în puf, a dorit să-i cumpere Conchitei propriul Range Rover, care să o ducă la programările de la spa, pentru pedichiură. În cele din urmă, i-a cedat unul dintre autoturismele ei, un Cadillac auriu.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)