A furat pentru a se răzbuna

O femeie din Chişinău a înscenat furtul propriului sediu pentru a-şi minţi partenerul de afaceri şi a pune mâna pe bunuri şi bani, relatează site-ul mai.md.

La Comisariatul de poliţie din sectorul Centru al capitalei, partenerul de afaceri al acesteia a depus o plângere conform căreia persoane necunoscute au pătruns în oficiul întreprinderii sale de pe strada Tiraspol, de unde au sustras obiecte din aur în valoare de 15.000 de euro, 6.000 de lei şi 5.000 de euro.

Forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni de investigaţie. Ca rezultat al expertizei efectuate, s-a stabilit că, în sediu nu s-a pătruns forţat, ceea ce dădea de înţeles că cel care a intrat în oficiu dispunea de cheie. Astfel, poliţia a pus mâna pe partenera omului de afaceri. La domiciliul acesteia au fost depistate atât bijuteriile, cât şi banii sustraşi. Audiată de poliţie, suspecta, în vârstă de 38 de ani, a negat faptele incriminate, menţionând doar că între ea şi partenerul său de afaceri, anterior, a avut loc o ceartă, fapt ce dădea de înţeles că a dorit să se răzbune pe acesta.

Suspecta se află în arestul poliţiei şi este cercetată în cadrul unei cauze penale, iniţiate în baza articolului 186, aliniatul 4, Codul Penal al RM. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă să stea la închisoare până la zece ani.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)