A câştigat 11,5 milioane de lire sterline, iar acum e zugrav

La 19 ani, Michael Carroll a câştigat la Loto. La 28, nu mai are nicio leţcaie şi e dator vândut. După ce a câştigat 11 milioane şi jumătate de lire sterline la loterie, şi-a tocat averea în opt ani pe droguri, prostituate, băutură şi jocuri de noroc. Acum, britanicul e zugrav şi câştigă 100 de lire pe săptămână.

Michael Carroll, 28 de ani, a abuzat de orice a vrut după ce a câştigat la loto 11,5 milioane de lire sterline. Banii au început să dispară pe petrecerile care nu se mai terminau. În 2003, englezul a cheltuit zilnic pe cocaină 2.000 de lire. Când a fost părăsit de soţie, Michael a devenit clientul preferat al prostituatelor şi se lăuda că a avut peste 2.000 de femei în pat. Chiar şi-a îndeplinit un vis şi a făcut sex cu trei curve pe un morman de 100.000 de lire, bani pe care i-a făcut cadou „fetiţelor”.

Michael a cheltuit un milion doar pe bijuterii. În 2005, Michael a avut conflicte şi cu vecinii din cauza petrecerilor zgomotoase pe care le dădea. Ca să se răzbune pentru că a fost reclamat la poliţie, a adus în curtea casei 100 de porci care făceau un vacarm greu de suportat. Un an mai târziu, a investit peste un milion de lire sterline în bijuterii din aur făcute la comandă. A pierdut alt milion la cursele de cai şi de câini. 600.000 s-au dus pe maşini de lux. După ce a rămas fără o leţcaie, Carroll a devenit gunoier, şomer, iar acum e zugrav.

I-a dat papucii femeii de 21,5 milioane de dolari

La puţin timp după ce i-a dat papucii, un soţ a aflat că fosta lui nevastă a câştigat 21,5 milioane de dolari, potul cel mare pus la bătaie de loteria newyorkeză. După 14 ani de căsătorie încununată cu trei copii, Jamie Eisel, un bărbat care lucrează pentru o topitorie de oţel, a hotărât să pună punct relaţiei cu Trisha din cauza că nu o mai suporta. „Şapte dolari m-a costat biletul, bani care reprezentau jumătate din cina celor trei copii. Dar am jucat pentru că simţeam că Dumnezeu mă va ajuta”, a spus Trisha.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)