A 13-A ANIVERSARE // JURNAL la petrecerea sa

Într-o atmosferă mai puţin formală, având alături prieteni apropiaţi, redacţia JURNALULUI de Chişinău a sărbătorit 13 ani de activitate la restaurantul „Grace” din Chişinău. „Cred că la ora actuală este cea mai bună echipă de jurnalişti care scrie un ziar din Republica Moldova. Nivelul la care am ajuns este remarcabil”, a menţionat Val Butnaru, fondatorul publicaţiei.

Pentru a-şi omagia echipa la cei 13 ani de activitate, JURNAL a dat o petrecere în cadrul căreia redacţia i-a conferit Premiul Libertăţii lui Alexandru Bejan, tânărul din Tiraspol acuzat de terorism. „Cu un deosebit sentiment de mândrie transmitem acest premiu profesoarei lui Alexandru care a venit în această seară să fie alături de noi. Premiul este însoţit de cinci mii de lei”, a spus Butnaru.

Din partea Asociaţiei Presei Independente, al cărei membru este şi JURNALUL de Chişinău, a venit să ne felicite Petru Macovei, director executiv al API. Prezenţi la petrecere au fost autorii JURNALULUI. Distinşii muzicieni Vasile Iovu, Petre Neamţu şi Simion Duja au încălzit şi spiritualizat atmosfera.

Cu o surpriză au venit stagiarii ziarului. Aceştia au adus un tort cu lumânări şi i-au cântat echipei La mulţi ani. „La universitate este multă teorie, mai puţină practică, dar, după cum ştim, practica bate gramatica. JURNAL de Chişinău asta ne învaţă”, a conchis Sergiu Niculiţă, student la USM.

M. L.

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)