900 de mii de euro au costat amicalele cu Steaua şi Poli Timişoara

Brandul Steaua continuă să aducă profit. Ultima găselniţă a roş-albaştrilor a fost disputarea unui amical peste hotare. La finalul săptămânii trecute, Mihai Stoica a perfectat o partidă de verificare ce a adus în contul clubului peste 500.000 de euro. Şi timişorenii au încasat 400.000 de euro pentru meciul cu FC Zimbru. Oficialii FC Dacia au calificat aceste informaţii drept aberaţii.

Cunoscuţii managerului stelist de peste Prut au adus în vistieria clubului o sumă deloc neglijabilă. Pentru cele 90 de minute bifate cu moldovenii, în care au marcat de patru ori, roş-albaştrii au primit peste 500.000 de euro. Cum s-a ajuns la această sumă? Oficialii din Republica Moldova sunt buni prieteni cu Stoica şi au dorit cu orice preţ să oficializeze acest amical. „Nu pot spune cu exactitate cât a luat Steaua din acest amical, dar a luat peste 500.000 de euro. Sunt bani mulţi, mai ales că a fost şi o deplasare uşoară şi ne-am creat şi o publicitate pe măsură”, au dezvăluit surse din cadrul clubului.

Adlan Shishkhanov şi Gabriel Stati sunt cei care finanţează FC Dacia, averile lor fiind de miliarde de euro

500 de milioane de euro este averea lui Gigi Becali în 2010, estimată de revista „Top Capital”

Nici Valencia, nici Galata nu iau atâţia bani

Banii încasaţi de stelişti sunt foarte importanţi şi chiar demonstrează puterea pe care o are brandul pe care a pus mâna Gigi Becali. În Europa, mai sunt echipe care nu sunt de top, dar au şi ele un renume, precum Galatasaray sau Valencia, însă conducerile celor două cluburi amintite mai sus se mulţumesc cu o sumă de aproximativ 200.000 de euro pentru a disputa un amical într-o ţară străină.