Au fost operate cu succes două din cele trei femei transportate la Spitalul de Arși din București

SMURD

Ieri au fost operate două din cele trei femei transportate la Spitalul de Arși din București. Pacientele au fost operate cu succes, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arși din București, Adrian Stănculea, pentru romaniatv.net.

„Intervenţiile au decurs bine. Posibil ca a treia pacientă, care era în stare foarte gravă, dar care şi-a mai ameliorat un pic parametrii la ventilaţie, să fie operată miercuri (astăzi), dacă menţine acelaşi trend evolutiv pozitiv. Asta se va decide mâine, în funcţie de starea pe care o va avea atunci”, a afirmat Stănculea pentru romaniatv.net.
În prezent, sunt internate treisprezece persoane, între care și cele trei transferați în România. După acest incident, autoritățile locale au decis să efectueze controale în toate unităţile de alimentație publică din municipiu.

În acest caz au fost intentate două dosare penale pentru încălcarea regulilor de protecție a muncii și vătămarea gravă cauzată din imprudenţă integrităţii corporale a persoanelor sau pierderea de către acestea a capacităţii de muncă.
Administratorii localului în care s-a produs explozia au fost recunoscuţi în calitate de bănuiţi şi au fost reţinuţi pentru 30 de zile. Aceştia riscă doi ani de închisoare.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)