5 alimente pentru o vedere bună

Ceea ce mâncăm ne influenţează modul de viaţă, dar şi sănătatea. Iată ce trebuie să consumi ca să ai ochi sănătoşi.
Peştele. Este o sursă excelentă ce furnizează suport structural pentru membranele celulare. Este recomandat pentru păstrarea sănătăţii ochiului.

Usturoiul şi ceapa. Au un conţinut bogat de sulf, necesar producerii de glutemină, un important antioxidant, atât pentru ochi, cât şi pentru întregul organism.

Oul. E bogat în cisteină, sulf, lecitină, amino-acizi şi luteină. Aceste componente previn formarea cataractei.

Afinele şi strugurii. Aceste fructe ajută cu precădere ochiul în timpul vederii nocturne.

O ceaşcă plină de afine, gem de coacăze sau un supliment nutritiv format din struguri şi afine te ajută să-ţi adaptezi vederea la întuneric în mai puţin de 30 de minute.

The following two tabs change content below.