1,4 milioane de euro pentru marele show

EUROVISION // Finala naţională va fi transmisă în direct la Moldova 1, Moldova Internaţional şi Radio Moldova

Finala selecţiei naţionale a Eurovisionului va fi una de milioane de euro. Aceasta se va desfăşura pe 26 februarie în studioul nr. 2 al televiziunii publice Moldova 1. Studioul a fost renovat după standardele europene. Compania publică „Teleradio Moldova” a investit în reparaţia studioului 1,4 milioane de euro sau 22,6 milioane de lei.

Angela Sârbu, directorul postului de televiziune „Moldova 1”, a declarat pentru ştireazilei.md: „Investiţiile pentru repararea platoului au început în 2008. Studioul are o un spaţiu de 600 metri pătraţi cu o capacitate de câteva sute de locuri. Pentru modernizarea sălii au fost investite 1,4 milioane de euro. Aceşti bani au fost cheltuiţi din bugetul statului şi publicitate.

Pe moment, în platou se fac ultimele retuşări pentru finala naţională”. Aceasta va fi transmisă în direct la Moldova 1, Moldova Internaţional şi Radio Moldova. Cei 25 de finalişti vor fi aplaudaţi şi de spectatori care vor avea acces cu invitaţii speciale. Finala concursului Eurovision Song Contest 2011 va avea loc pe 14 mai la Dusseldorf, Germania.

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)