1000 de lei, atât va costa biletul la concertul Lady Gaga

Dacă vrei să mergi la concertul interpretei americane Lady Gaga, află că trebuie să scoţi din buzunar între 500 şi 1000 de lei. Organizatorul evenimentului, directorul Compania Work & Travel Iera Dumitru Jioară a declarat pentru „apropo” că preţurile vor fi stabilite în funcţie implicarea sponsorilor. „Nu avem încă un preţ stabilit. Dar biletul la concert poate varia între 500 şi 1000 de lei, totul depinde de situaţie. Preţul exact va fi comunicat cu o lună înainte de eveniment şi doar după ce vom organiza o conferinţă de presă cu prezentarea publică a contractului şi evenimentului în format 3D”, ne-a declarat Dumitru Jioară.
De asemenea, organizatorul show-ului ne-a comunicat că din cauza orarului de concerte al interpretei nu ne poate spune o dată exactă a evenimentului. „În mai ori septembrie. Depinde de compatibilitatea orarului lui Lady Gaga, dar şi celorlalţi invitaţi la concert. Vă garantăm cu toată responsabilitatea că evenimentul va avea loc, Lady Gaga va veni în Moldova. Acum se fac doar rezervările de bilete, evenimentul va avea un impact major şi, din motivul suprasolicitărilor, am decis să acordăm doar numere de rezervă. Aceasta nu impune niciun client să procure biletul. Acum purtăm negocieri cu cele mai renumite cluburi de noapte unde vor fi realizate aceste bilete”, conchide Jioară.
Chiar dacă impresarul interpretei a stat pe gânduri când a auzit oferta, acesta a acceptat până la urmă.
La concert vor fi prezenţi 9000 de spectatori şi 1000 de invitaţi. De asemenea, vor fi participa atât artişti de peste hotare, cât şi din Moldova. Scenariul aparţine unor regizori din Germania şi Olanda. Tehnicienii şi DJ Show vor fi aduşi din Olanda, iar tehnologiile din Germania.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)